remsco

Reparații și modernizări

Modernizări

REMSCO MACHINE TOOLS are ca domeniu de activitate principal modernizarea mașinilor-unelte, condiție esențială pentru eficientizarea proceselor tehnologice la prețuri acceptabile. Cu o experiență de peste 25 de ani și un portofoliu impresionant, realizează proiecte de inginerie la temă, modernizări și automatizări (retrofituri de mașini-unelte și automatizări linii industriale integrate).

Modernizarea mașinilor-unelte este soluția optimă pentru salvarea utilajelor cu echipamente vechi, piese de schimb scumpe sau care nu se mai fabrică (lipsă), căderi accidentale dese și o funcționare defectuoasă.

Modernizarea presupune pe partea mecanică , înlocuirea sistemelor cinematice vechi: șuruburi și ghidaje de alunecare, colivii cu role, cutii de avansuri și cutii de viteze, reductoare, cu elemente cinematice noi: ghidaje și sisteme liniare, șuruburi cu bile, iar pe partea electrică integrarea sistemelor de comandă și control numerice (CNC Siemens, Fanuc, Heidenhain).

Serviciile de retrofit au ca scop modernizarea liniilor de producție, mărirea preciziei și a productivității, obținerea calității produselor la standardele actuale, cerute de beneficiari.

Updatare cinematică

Îmbunătățiri cinematice prin simplificarea schemelor constructive și introducerea lanțurilor de acționare simple, schimbarea ghidajelor (proiectare și execuție).

Hidraulice și pneumatice

Actualizări hidraulice și pneumatice prin introducerea echipamentelor de înaltă fiabilitate (proiectare și execuție).

Dulapuri electrice

Înlocuirea tablourilor electrice cu echipamente moderne și integrarea comenzilor numerice Siemens , Fanuc și Heidenhain actuale (proiectare și execuție).

Documentație

Realizarea documentației tehnice pentru modernizare.

Parteneri

Cum te putem ajuta?

Cu siguranță împreună putem găsi soluția potrivită pentru orice problemă tehnică, reparație capitală, automatizare, sau modernizare.