remsco

portofoliu

SIW 5

Mașina uzată fizic și moral, disponibilă pentru modernizare.

Pentru execuția pieselor în condițiile de precizie cerute prin tema tehnică și lărgirea gamei de prelucrare (tipodimensiuni inele rulmenți) , după demontarea completă s-a refolosit doar batiul.

S-a realizat un proiect general nou, mecanic cu sănii, ghidaje și sisteme de avans moderne, iar pe partea electrică, control CNC Fanuc 0i F, sisteme de echilibrare și impact, control activ Marposs, noi.

  • Batiul , reutilizat, a fost adus in parametrii geometrici prin prelucrari mecanice : frezare, gaurire, filetare rectificare etc;
  • Proiectare si executie subansamblu sanie axa piatra : placa suport , sanie cu ghidaje de alunecare placate cu TURCITE, surub cu bile , lagar cu rulmenti si suport motor etc;
  • Proiectare si executie subansamblu sanie axa diamantare : placa suport , sanie cu ghidaje liniare , surub cu bile , lagar cu rulmenti si suport motor etc;
  • Proiectare si executie subansamblu sanie axa deplasare si inclinare piesa , sistem de alimentare-evacuare piese, suport magnetizare si sustinere pe papuci piesa etc;
  • Subansamblele complet noi au fost realizate in colaborare cu firme diverse din tara si strainatate, si montate conform fisei de masuratori din documentatia tehnica.
  • Axul principal si brosa piatra (UKF Berlin), complet noi au fost realizate la standardele de cea mai inalta precizie .
  • Electric masina a fost echipata cu comanda numerica FANUC 0i F, sisteme de echilibrare si impact AEMS , control activ Marposs, echipamente conventionale si tablou electric noi;
  • Mașina fabrică acum piese în conformitate cu specificațiile clientului in grupul URB, RULMENTUL BARLAD.

Alte proiecte

SIP 650

Mașină casată, în parcul rece, disponibilă pentru modernizare.

 

VSC 315

STRUNGUL VSC 315 CNC,  mașină disfuncțională aflată în conservare, a fost retrofitată și integrată într-o linie de producție nouă, inclusiv un nou control CNC SIEMENS 840D sl, echipament nou în tablou și pe mașină, sistem hidraulic și de lubrifiere înlocuit complet.

SIM

Mașină uzată cu grave probleme de geometrie și capabilitate, a fost complet restaurată pentru o producție stabilă, inclusiv un nou sistem electric cu control NC, echipament pneumatic și sisteme de lubrifiere actuale, fiabile.

SAW 6

Mașina uzată fizic și moral, disponibilă pentru modernizare.

CWK 400

CENTRUL DE PRELUCRARE  CWK 400 CNC,  mașină uzată fizic și moral, piese de schimb care nu se mai fabrică și funcționare defectuoasă, a fost retrofitată integral și toate echipamentele vechi, înlocuite cu echivalente actuale (mecanic, hidraulic, electric, pneumatic, ungere, răcire).

RE 350

Mașina convențională, uzată fizic, disfuncțională, a fost complet restaurată pentru o producție fiabilă, toate componentele mecanice, hidraulice și de lubrifiere înlocuite, sau aduse în parametrii, un sistem electric nou.

SIW 5

Mașina uzată fizic și moral, disponibilă pentru modernizare.

Parteneri

Cum te putem ajuta?

Cu siguranță împreună putem găsi soluția potrivită pentru orice problemă tehnică, reparație capitală, automatizare, sau modernizare.