remsco

portofoliu

SIP 650

Mașină casată, în parcul rece, disponibilă pentru modernizare.

Pentru execuția pieselor cu diametre până la 650 mm în condițiile de precizie cerute prin tema tehnică, după demontarea completă s-a supraînălțat capul și suportul piesei.

S-a realizat un proiect general nou, mecanic cu sănii, ghidaje și sisteme de avans moderne, iar pe partea electrică , control CNC Fanuc 0i TD, sistem de echilibrare în broșă, control activ Marposs, noi.

VSC 315

STRUNGUL VSC 315 CNC,  mașină disfuncțională aflată în conservare, a fost retrofitată și integrată într-o linie de producție nouă, inclusiv un nou control CNC SIEMENS 840D sl, echipament nou în tablou și pe mașină, sistem hidraulic și de lubrifiere înlocuit complet.

SIM

Mașină uzată cu grave probleme de geometrie și capabilitate, a fost complet restaurată pentru o producție stabilă, inclusiv un nou sistem electric cu control NC, echipament pneumatic și sisteme de lubrifiere actuale, fiabile.

SAW 6

Mașina uzată fizic și moral, disponibilă pentru modernizare.

Pentru execuția pieselor cu diametre până la 500 mm în condițiile de precizie cerute prin tema tehnică, după demontarea completă s-au supraînălțat saniile celor două broșe, piatra și piesa.

S-a realizat un proiect general nou, mecanic cu sănii, ghidaje și sisteme de avans moderne, iar pe partea electrică, control CNC Fanuc 0i TD, sistem de echilibrare și control activ Marposs, noi.

CWK 400

CENTRUL DE PRELUCRARE  CWK 400 CNC,  mașină uzată fizic și moral, piese de schimb care nu se mai fabrică și funcționare defectuoasă, a fost retrofitată integral și toate echipamentele vechi, înlocuite cu echivalente actuale (mecanic, hidraulic, electric, pneumatic, ungere, răcire).

RE 350

Mașina convențională, uzată fizic, disfuncțională, a fost complet restaurată pentru o producție fiabilă, toate componentele mecanice, hidraulice și de lubrifiere înlocuite, sau aduse în parametrii, un sistem electric nou.

SIW 5

Mașina uzată fizic și moral, disponibilă pentru modernizare.

Pentru execuția pieselor în condițiile de precizie cerute prin tema tehnică și lărgirea gamei de prelucrare (tipodimensiuni inele rulmenți) , după demontarea completă s-a refolosit doar batiul.

S-a realizat un proiect general nou, mecanic cu sănii, ghidaje și sisteme de avans moderne, iar pe partea electrică, control CNC Fanuc 0i F, sisteme de echilibrare și impact, control activ Marposs, noi.

Portofoliu cu citeva tipuri de marini reparate sau modernizate:

  • Maşini de rectificat :

spaţial tip TACCHELLA;

plan tip. TOS, RPO, PROFIMAT CNC;

universal tip STUDER, KELLENBERGER ;

interior şi frontal tip VOUMARD, SI4, SI6, SIW 4-CNC, SIP200, SIP 650 CNC, RIF 650 CNC;

exterior si frontal tip TACCHELLA, PRORECTIF 93 , REINECKER –IPASA 105 CNC;

fără centre tip HERMINGHAUSEN , CINCINNATI, GIUSTINA, MIKROSA;

roţi dinţate tip OKAMOTO, FK , REISCHAUER NZA;

filete tip KM250

calea de rulare rulmenti AGL 125-CNC, SAW 4 CNC, FAVRETTO 2600,4300 CNC;

 în coordonate tip HAUSER;

verticale tip BLANCHARD, REFORM, KEHREN;

  • Maşini de frezat şi danturat tip FD250, PFAUTER, KASHIFUJI CNC;

  • Maşini de mortezat dantura tip SIKES

  • Maşini de brosat tip VARINELLI, HOFFMAN CNC;

  • Maşini de şevăruit COMINTERNA, KANZAKI CNC;

  • Maşini de alezat si frezat tip AFL 150

  • Centre de prelucrare tip MVM 3000 CNC,VERTIMAC CNC, TRAUB CNC , CHIRON CNC, DMC CNC, MC40 CNC;

  • Strung de copiat şi strung paralel tip NILES DS2N-NC, EEN630 CNC, ERNAULT CNC, NODIER CNC, SNG 1400 CNC, SPR 63 CNC;

  • Strung carusel tip OLYMPIA CNC, ELHA CNC, PITTLER CNC;

  • Prese DORST, BILLAUD 125 TF.

 

Parteneri

Cum te putem ajuta?

Cu siguranță împreună putem găsi soluția potrivită pentru orice problemă tehnică, reparație capitală, automatizare, sau modernizare.