remsco

integrare sisteme cnc siemens și fanuc

SINUMERIK 840D sl este considerat standard în CNC-urile din clasa premium.

Performanțele CNC ridicate, împreună cu flexibilitatea și deschiderea – care nu a fost atinsă până acum – reprezintă baza pentru aproape fiecare concept de mașină.

O arhitectură hardware de înaltă performanță și algoritmi de control inteligenți, precum și clasa premium de conducere și tehnologie a motorului asigură performanțe extrem de dinamice și precizie de prelucrare.

CNC SINUMERIK 840D sl este completat de o gamă cuprinzătoare de soluții pentru integrare în medii IT.

vezi portofoliu

CNC Seria 0i-MODEL F oferă soluția de bază simplă și ideală pentru multiple aplicații de control. Gata de folosire, se laudă cu un hardware de ultimă generație și cu un pachet complet de software standard. Pentru a maximiza productivitatea mai multor aplicații, se poate personaliza cu ușurință, cu ajutorul unui set de funcții suplimentare. Combinând valoarea imbatabilă pentru banii dați cu performanțele și cu fiabilitatea fără egal, include elemente și funcții asociate de regulă sistemelor de înaltă performanță.

vezi portofoliu

Parteneri

Cum te putem ajuta?

Cu siguranță împreună putem găsi soluția potrivită pentru orice problemă tehnică, reparație capitală, automatizare, sau modernizare.